Forum Discussion
Hej @NathaSnajperowa
Powiedz nam proszę jakie dokładnie osiągnięcia nie zostały zaliczone. Upewnij się również, że ich wymagania zostały na pewno spełnione.
Sprawdź również czy problem będzie się utrzymywał po naprawieniu gry z poziomu aplikacji EA app.
Po interwencji z czatem supportu, wpadły mi wczoraj brakujące trofea, choć to dziwne, że wcześniej to nie działało, wysyłałam emaile do supportu i nic nie działało, nawet nie dostawałam odpowiedzi na maila na moj nr sprawy/ticketu, dopiero po rozmowie na czacie podobno problem został zgłoszony bezpośrednio do technicznej obsługi gry i rozwiązany.
Szkoda, że nie ma dawnej infolinii po polsku albo chociaż stricte polskiego czatu, bo rozmawiałam chyba z botem z Portugalii lub Brazylii (może Angoli)? W każdym razie podsumowanie tematu pomocy z polskiego supportu dostałam po portugalsku.
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za informację.
Z tego co wiem, to nasz support nie ma możliwości przypisywania, lub wymuszania pojawienia się osiągnięć na koncie. Podejrzewam, że był to przypadek.
Cieszę się, że udało się rozwiązać ten problem 🙂
- 12 months ago
Problem znów wystepuje, gra się 2x zcrashowała do pulpitu, wysłałam analizę błedu do EA oraz naprawiłam grę z poziomu launchera. Niestety to nie pomogło i od tego czasu nie wpadają trofea, nawet te fabularne czyli w tym przypadku: Za ścieżką. Plus inne też przestały wpadać.
- 11 months ago
dodatkowo gra crashuje coraz częscięj. Nie wpadaja trofea lub wpada co któres, nie wpadają trofea fabularne niemożliwe do pominięcia.
w Zalaczniku zrzut z ekranu
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za odpowiedź i przesłanie zrzutu ekranu.
Prześlij nam proszę plik Dxdiag, możliwe że tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 4 days ago
- 4 days ago
- 22 days ago