Forum Discussion
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za informację.
Z tego co wiem, to nasz support nie ma możliwości przypisywania, lub wymuszania pojawienia się osiągnięć na koncie. Podejrzewam, że był to przypadek.
Cieszę się, że udało się rozwiązać ten problem 🙂
dodatkowo gra crashuje coraz częscięj. Nie wpadaja trofea lub wpada co któres, nie wpadają trofea fabularne niemożliwe do pominięcia.
w Zalaczniku zrzut z ekranu
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za odpowiedź i przesłanie zrzutu ekranu.
Prześlij nam proszę plik Dxdiag, możliwe że tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
- 11 months ago
dxdiag w załaczniku
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag.
Zauważyłem, że na Twoim komputerze jest zainstalowana aktualizacja Windows 11 Build 26058, która jest wersją "Insider Preview" - informacja.
W miarę możliwości sugerowałbym rollback aktualizacji do poprzedniej stabilnej wersji. Nie mniej będzie się to wiązało z opuszczeniem programu "Windows Insider Program".
Z racji opisu problemu, który mógłby wskazywać problemu związane z połączeniem sprawdziłem dostępne sterowniki dla Twojej karty sieciowej Killer(R) Wi-Fi 6E AX1675s 160MHz Wireless Network Adapter. Na stronie Asus znalazłem krytyczną aktualizację dla Twojego laptopa związaną właśnie z kartą sieciową. - link.
W sekcji poświęconej błędom znalazłem również błędy związane z DellInc.AlienwareCommandCenter. Z racji tego, że aplikacja ta może mieć również wpływ na działanie komputera upewnij się, że jest zaktualizowana do najnowszej wersji, lub zainstaluj ją ponownie.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 3 days ago
- 3 days ago
- 21 days ago