Forum Discussion
dodatkowo gra crashuje coraz częscięj. Nie wpadaja trofea lub wpada co któres, nie wpadają trofea fabularne niemożliwe do pominięcia.
w Zalaczniku zrzut z ekranu
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za odpowiedź i przesłanie zrzutu ekranu.
Prześlij nam proszę plik Dxdiag, możliwe że tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
- 11 months ago
dxdiag w załaczniku
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @NathaSnajperowa
Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag.
Zauważyłem, że na Twoim komputerze jest zainstalowana aktualizacja Windows 11 Build 26058, która jest wersją "Insider Preview" - informacja.
W miarę możliwości sugerowałbym rollback aktualizacji do poprzedniej stabilnej wersji. Nie mniej będzie się to wiązało z opuszczeniem programu "Windows Insider Program".
Z racji opisu problemu, który mógłby wskazywać problemu związane z połączeniem sprawdziłem dostępne sterowniki dla Twojej karty sieciowej Killer(R) Wi-Fi 6E AX1675s 160MHz Wireless Network Adapter. Na stronie Asus znalazłem krytyczną aktualizację dla Twojego laptopa związaną właśnie z kartą sieciową. - link.
W sekcji poświęconej błędom znalazłem również błędy związane z DellInc.AlienwareCommandCenter. Z racji tego, że aplikacja ta może mieć również wpływ na działanie komputera upewnij się, że jest zaktualizowana do najnowszej wersji, lub zainstaluj ją ponownie.
- 11 months ago
Rollback windows nie zrobię dla jednej gry, tym bardziej, że mam dev preview a nie beta release czyli musiałabym cały system stawiać na czysto od zera.
Mam dev preview od roku i regularnie gram w gry na steam, gog, nawet na epicu coś wpada (typu perełka darmoszka Strażnicy Galaktyki, których bez problemu zplatynowałam na win prev).
Na wszystkich game launcherach bez problemu wpadają pucharki, tylko na EA mam problem.
Zainstalowałam update do alienware command center i karty wifi killer, zobaczę czy to coś pomoże i dam znać
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 3 days ago
- 3 days ago
- 21 days ago