Forum Discussion

vipkomornikvip's avatar
4 years ago
Solved

Nie wykryto zainstalowanej gry STAR WARS Jedi: Upadły zakon™. Zainstaluj ją pono

witam mam problem z STAR WARS Jedi: Upadły zakon  

PODCZAS URUCHAMIANIA GRY WYSTĄPIŁ BŁĄD.
Nie wykryto zainstalowanej gry STAR WARS Jedi: Upadły zakon™. Zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia. Co mam zrobić instalowałem grę od nowa, sprawdzałem spójność plików gry, wyczyściłem pamięć podręczną i dalej nic proszę o pomoc
  • Hej @vipkomornikvip 

Jest kilka kroków, które chcę polecić.

1. Aby upewnić się, że gra nie jest blokowana przez system operacyjny, wyłącz tymczasowo "Kontrolę konta użytkownika" (UAC). Na komputerze, w polu wyszukiwania wpisz wyrażenie kontrola konta użytkownika, a następnie naciśnij lub kliknij pozycję Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika. Przesuń suwak na sam dół, zachowaj zmiany i ponownie uruchom PC.

2. Zaintaluj ponownie STAR WARS Jedi: Upadły zakon .

3. Dodaj grę oraz aplikacje Origin i/lub EA app do wyjątków w ustawieniach antywirusa.

Mam nadzieje, że to pomoże. Proszę daj znać 🙂 Pozdrawiam,

_Kalina

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @vipkomornikvip 

Jest kilka kroków, które chcę polecić.

1. Aby upewnić się, że gra nie jest blokowana przez system operacyjny, wyłącz tymczasowo "Kontrolę konta użytkownika" (UAC). Na komputerze, w polu wyszukiwania wpisz wyrażenie kontrola konta użytkownika, a następnie naciśnij lub kliknij pozycję Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika. Przesuń suwak na sam dół, zachowaj zmiany i ponownie uruchom PC.

2. Zaintaluj ponownie STAR WARS Jedi: Upadły zakon .

3. Dodaj grę oraz aplikacje Origin i/lub EA app do wyjątków w ustawieniach antywirusa.

Mam nadzieje, że to pomoże. Proszę daj znać 🙂 Pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places