Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Problem z wyświetleniem grafiki na PlayStation 4 Pro.

Witam. W dniu dzisiejszym zakupiłem grę. Po zainstalowaniu i ściągnięciu wszystkich latek odpalam grę. Niestety ekran jest cały biały, tak jakby za mgła i bardzo jasny i w tle latają dziwne artefakty. Wszystkie inne gry działają bez problemu. Dodam, ze spróbowałem zainstalować grę od nowa, niestety bezskutecznie.

3 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@rodiwithforce Witaj!

Na początek spróbuj przepiąć kablem HDMI pod inne złączę w Twoim TV/monitorze, następnie spróbuj poniższych obejść:

PS4

WYŁĄCZCIE  HDCP NA KONSOLI - instrukcja

ODINSTALUJCIE GRĘ - instrukcja

USUNIĘCIE PLIKÓW ZAPISU

Dodatkowo możecie spróbować usunąć pliki zapisu gry z waszego profilu po czym odłączcie konsole od zasilania na 1 min.

Uwaga: Zapisy kampanii mogą zostać utracone (jeśli były dostępne)!

ODBUDOWA BAZY DANYCH KONSOLI W TRYBIE SAFE MODE instrukcja  - na własną odpowiedzialność!

:ealight_bulk: Jeśli masz możliwość, sprawdź sam nośnik w innej konsoli, czy dzieje się to samo.

Powodzenia! 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam. Niestety nic nie pomaga. Zakupiłem kolejna wersje gry i dalej obraz wyglada jak na załączonym zdjęciu. Wyłączyłem HDCP. Podpiąłem konsole pod wszystkie hdmi, i niestety to tez nie pomogło. Wszystkie inne gry chodzą bez problemów. Mam najnowszy model ps4 pro.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Sprawdzilem jeszcze na telewizorze, który hdr nie posiada i problem również występuje.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 2 days ago