Forum Discussion

VA1ZOLL's avatar
6 years ago
Solved

Problem z załadowaniem zapisu gry po ukończeniu jej na 100%

Napotkałem pewien błąd, a mianowicie po ukończeniu całej gry na 100% udałem się na planetę ILUM i wyłączyłem grę. Następnie jak próbowałem załadować save z grą takowy zaczynał się wczytywać lecz za każdym razem coś zaczynało się ładować i nic... na nowo ekran startowy gry. Nie wiem co zrobić, a nie chciałbym stracić save z grą na który poświęciłem 26 godzin. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

• Hej @VA1ZOLL 

Dzięki za odpowiedź 🙂

Zrób kopię zapasową folderu z zapisanymi grami (JediFallenOrder), który znajdziesz w tej lokalizacji: 

C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediFallenOrder

W folderze tym znajdziesz pliki SaveGame00 oraz Backup00. Zmień nazwę pliku SaveGame00 na SaveGame00kopia, natomiast plik Backup00 nazwij SaveGame00. Następnie napraw grę z poziomu Origin i uruchom grę. 

Jeśli błąd z wczytywaniem będzie się nadal pojawiał to niestety, ale obawiam się, że będziesz musiał rozpocząć grę od nowa. 

Trzymam kciuki - daj mi znać czy się udało 🙂

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @VA1ZOLL 

Jeśli plik za zapisem gry uległ uszkodzeniu, to niestety istnieją nikłe szanse na to, że uda się taki plik naprawić ☹️. Na jakiej platformie grasz?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @VA1ZOLL 

Dzięki za odpowiedź 🙂

Zrób kopię zapasową folderu z zapisanymi grami (JediFallenOrder), który znajdziesz w tej lokalizacji: 

C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediFallenOrder

W folderze tym znajdziesz pliki SaveGame00 oraz Backup00. Zmień nazwę pliku SaveGame00 na SaveGame00kopia, natomiast plik Backup00 nazwij SaveGame00. Następnie napraw grę z poziomu Origin i uruchom grę. 

Jeśli błąd z wczytywaniem będzie się nadal pojawiał to niestety, ale obawiam się, że będziesz musiał rozpocząć grę od nowa. 

Trzymam kciuki - daj mi znać czy się udało 🙂

• Bardzo dziękuje za pomoc 🙂 Wszytko już działa poprawnie 

Featured Places