EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: Język gry Xbox Game pass EA PlayHej Kamil aka @golabpb, Jeśli chcesz zmienić język gry, którą posiadasz w ramach Xbox Game Pass na EA App będziesz musiał ją ponownie zainstalować. Zmiana regionu nie wpływa na zmianę języka gier.
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,307 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,307 Posts
Recent DiscussionsSubskrypcja do SWTOR Cześć, Kupiłem subskrypcję SWTOR za pomocą karty Paysafecard. Pieniądze zostały pobrane, ale na moim koncie nadal widnieje komunikat „w trakcie przetwarzania” i nie otrzymałem subskrypcji. To moja je...SWToR Linked accounts Hej. Potrzebuję pomocy w związku z grą Star Wars: The Old Republic. Chciałbym wykupić subskrypcję, ale wyskakuje mi błąd, który to uniemożliwia. Aby kupić subskrypcję potrzebuję połączyć moje konto S...Jedi Ocalały problem z uruchomieniem Witam. Jedi Ocały działo mi bez trudu do 27 stycznia 2025 od świąt grudniowych 2025 . 28 stycznia NVidia wprowadziło mi nowsze sterowniki do monitora przez które Jedi Ocalały mi nie chodzi . NVIDIA w...jedi suvivor mam problem dotyczący ze gdy wejde do gry gra mi sie kraszuje wgl grafika jest jakaś dziwna prosze o szybką pomoc Error Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Ktoś wie jak naprawić taki problem? Ciągle po uruchomieniu gry pojawia mi się okienko z napisem "Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie".