Forum Discussion

Natoniix's avatar
5 years ago
Solved

Star wars Battlefront II zduplikowany

Mam problem ze Star Wars Battlefront II. Od dawna miałem zakupionego na Origin i działał poprawnie. Ostatnio odebrałem Battlefronta II za darmo na Epic Games store. W Origin gra mi się zduplikowała. Jedna jest zwykła a druga z Epic Games. W grze czasami moja postać i połowa graczy jest niewidzialna a ja mogę tylko rzucać granatem albo walczyć wręcz. Mam wrażenie, że to może być wina z duplikowanej gry. Spróbowałem ją naprawić i pokazuje mi że jedną mam zainstalowaną a drugą mogę pobrać. Mogę jakoś usunąć 1 kopie z Origin albo naprawić ten błąd?

Z góry dziękuję za pomoc.

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Natoniix 

Różnica polegająca na tym, że jedną grę możesz zainstalować/pobrać a drugą uruchomić może wynikać z tego, że wcześniej posiadałeś wersję Zwykłą gry, a na Epic została udostępniona wersja Świąteczna, gdzie odblokowane są wszystkie skórki, emotki etc. 

Którą z tych wersji masz aktualnie zainstalowaną na komputerze?

Samo posiadanie dwóch okładek w Origin nie będzie wpływało na grę, nie mniej jeśli chcesz widzieć tylko jedną z nich możesz skorzystać z opcji Ukryj w Origin. 

• Hej. Dziękuję za odpowiedź. Aktualnie mam zainstalowaną wersję zwykłą. Chciałbym mieć tą z epic ale instalować 90gb dla skórek i emotek to trochę dużo. Wiesz z czego może wynikać błąd, o którym pisałem? Teraz kiedy zagrałem 1 mecz wszystko było dobrze ale często mi się przytrafia.
    Z góry dziękuję za odpowiedź

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Natoniix 

Dzięki za odpowiedź 🙂 

Jeśli przytrafi Ci się to następnym razem to prześlij nam proszę zrzut ekranu, oraz plik DxDiag

• hej @EA_Kuba 

Dzięki za odpowiedź 🙂 🙂 🙂

Tak się składa, że podczas pisania poprzedniej wiadomości byłem w trakcie pobierania sterowników. Nie odpalałem jeszcze gry. Nie będę zamykał tematu i jak zdarzy mi się to ponownie dam znać tutaj.

Dzięki za pomoc. 

Featured Places