Forum Discussion
13 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @adam06rabka
Rozumiem, że w folderze z zapisami gier, nie znajdują się pliki z "backup" w nazwie? Zazwyczaj problem można rozwiązać podmieniając te pliki, tak jak tutaj.
Czy przy ostatniej rozgrywce pojawił się komunikat odnośnie tego, że dalszy progres może uszkodzić pliki zapisu?
Czy w czasie gry "przeskoczyłeś" jakiś moment fabuły (np. poprzez przeskoczenie miejsca w którym byłaby potrzebna dodatkowa zdolność wykorzystując topografię mapy)?
Własnie ze się znajdują ! Mam takie pliki :Backup00.sav ,GameUserSettings.sav ,GlobalSaveData.sav ,SaveGame00.sav . Reszta nie była tak jak piszesz . W jeden dzień grałem i było wszystko OK a po aktualizacji Juz nie uruchomiło się i wyskoczył komunikat jak w załączniku
zresztą problem nie dotyczy tylko mnie , moje dzieciaki we Wrocławiu i Kutnie mają to samo !! tylko ze oni zaczeli gre od nowa a ja nie zaczne mam 17 godzin gry i nie mam zamiaru isć odnowa jeżeli jakiś mądry nie umie napisać oprogramowania do zapisu stanów gry. Bede się domagał naprawy. Zapłaciłem to ma działać !!
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @adam06rabka.
W takim razie, zgodnie z tym o czym wspomniałem w podlinkowanym wątku to zmień jego nazwę na SaveGame00 i uruchom grę ponownie.
C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediSurvivor <- wykonaj wcześniej kopię zapasową tego folderu.
- @EA_Kuba Juz to dawno zrobiłem i gdyby zadziałało to by mnie tu nie było !!!
Jakieś inne rozwiązanie które działa ?? .
Zauważyłem róznice w rozmiarach plików : Backup00.sav-1209 KB oraz Backup00.sav - 1210 KB . z mojej wiedzy wynika ze teoretycznie powinien być ten sam rozmiar obydwu plików
- @adam06rabka Błąd ! ma być : Backup00.sav -- 1209KB oraz SaveGame00.sav -- 1210 KB
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @adam06rabka
Tak dla pewności, parafrazując kroki podanie w moim poprzednim linku:
Aby przywrócić zapis z kopii zapasowej z folderu z zapisami gry musisz usunąć plik SaveGame00.sav i zmienić nazwę Backup00.sav, na SaveGame00.sav.
Pamiętaj by wcześniej wykonać kopię zapasową tego folderu.
To też już robiłem ! NIE DZIAŁA !! mam gre uwaloną od 21 maja . Załuje ze wydałem pieniądze !!
Jakieś inne rozwiązanie które zadziała a nie jest z internetu ?
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 21 days ago
- 21 days ago