Forum Discussion

seba0456_PL's avatar
2 years ago
Solved

Star Wars Squadrons nie uruchamia się

Dzień dobry,

Po formacie zainstalowałem z platformy Epic grę Star Wars Squadrons. Niestety, nie udaje mi się jej uruchomić. Pojawia się jedynie "splash screen" EeasyAntiCheat, po czym gra natychmiast się zamyka. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki, a folder z grą jest na białej liście zarówno w antywirusie, jak i w zaporze. Próbowałem już weryfikować pliki gry, uruchamiać ją jako administrator, ale bez skutku.

• Hej @seba0456_PL 

Dzięki za listę rzeczy które już sprawdzałeś. taki błąd może pojawiać się z kilku przyczyn. 

Załóż nowe konto Administratora i z jego poziomu zainstaluj grę na PC. Pamiętaj aby to plik exe z folderu instalacji gry uruchomić jako administrator. 

W razie dalszych problemów prześlij nam raport DxDiag. 

Powodzenia,

EA_Pulsar

5 Replies

• @seba0456_PLMała aktualizacja błąd ma kod: 0xc0000005 The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
    To dziwne, bo EA app i Gra mają uprawnienia administratora. Czysty rozruch też nie pomógł. Tak samo reinstall. Spróbuję zmienić dysk na którym zainstalowana jest gra.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @seba0456_PL 

Dzięki za listę rzeczy które już sprawdzałeś. taki błąd może pojawiać się z kilku przyczyn. 

Załóż nowe konto Administratora i z jego poziomu zainstaluj grę na PC. Pamiętaj aby to plik exe z folderu instalacji gry uruchomić jako administrator. 

W razie dalszych problemów prześlij nam raport DxDiag. 

Powodzenia,

EA_Pulsar

• @EA_Pulsar Ha! Działa, ale dalej średnio się mi to widzi, by gra była odpalana z innego konta. Nie ma nic innego co mogę zrobić by działało to na moim głównym adminie?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Ciesze się, że te zalecenia pomogły. 

Na poprzednim koncie możesz sprawdzić czy EeasyAntiCheat i plike exe gry, w folderze instalacji, są uruchamiane z uprawnieniami administratora.  

Możesz także wyczyścić rejestr systemu odpowiednim programem. 

EA_Pulsar

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,240 PostsLatest Activity: 3 days ago