Forum Discussion
@luzaik Cieszę się, że udało Ci się wrócić do gry 🙂 Jeśli znajdziesz chwilę to podaj na forum nazwy dwóch pozostałych programów, ponieważ Twoja odpowiedź może pomóc innym 🙂
Witam.Mam podobny problem. Włączam komputer-chcę na świeżo uruchomionym systemie uruchomić grę. Czy uruchamiam z Origin czy z pulpitu gra nie uruchamia się. To znaczy zaczyna się uruchamiać ,widzę intensywną pracę dysku i nagle na pulpicie zaczyna wyświetlać się obraz z gry i dysk przestaje wczytywać. Brak możliwości uruchomienia jakiejkolwiek opcji w Origin.
Zatrzyma się i tak jest aż wyłączę komputer. To może trwać wiele godzin. Komputer funkcjonuje normalnie. Mogę nawet bez problemu grać w tym czasie w inne gry lub robić wszystkie inne rzeczy na komputerze.Obraz z gry nie znika z pulpitu.Aż do kolejnego uruchomienia. Gra startuje tylko wtedy gdy użyję opcji : Napraw. Po tej czynności gra uruchamia się prawidłowo i niema już z nią żadnych problemów. Gdy wyjdę z gry to nie uruchamia się na powrót. Muszę uruchomić ponownie komputer i uruchomić opcję: Napraw w Origin.
Konfiguracja komputera. AMD Ryzen 3600, MSI Tomahawk Max 450, Ram 32Gb 3200Mhz (4x8Gb), Gigabyte RTX 2070 Super.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 10 days ago