AirWajer4 years agoSWTOR nie mogę wykupić subskrypcji Witam, próbuje zakupić subskrypcję do SWTOR przez przeglądarkę internetową na stronie swtor.com, ale wyskakuję mi poniższa informacja ze zdjęcia. Co powinienem zrobić? Zrzut ekranu 2022-07-31 091102.jpg180 KB
Grzewit to EA_Kuba4 years ago@EA_Kuba mam dokładnie ten sam problem, zmiana hasła na koncie EA oraz na koncie SWTOR nic nie dała, komunikat bez zmian
EA_KubaCommunity Manager to Grzewit4 years agoHej @Grzewit Dzięki za odpowiedź 🙂 W takim razie skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
EA_KubaCommunity Manager to Grzewit4 years agoHej @Grzewit Dzięki za odpowiedź 🙂 W takim razie skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 3 days ago1,302 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 3 days ago1,302 Posts
Recent DiscussionsError Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Ktoś wie jak naprawić taki problem? Ciągle po uruchomieniu gry pojawia mi się okienko z napisem "Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie". Brak rekompensaty za Datacron - SWGOH Witam nie otrzymałem rekompensaty za zmiany w Datacronach, a usunięto mi z inventory te, które już posiadałem Error Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Zrobiłem wszystko co proponują na forum poza reinstalacją windowsa. Straciłem już nadzieję że się uda to naprawić. Proszę bardzo proszę o pomoc Przedstawiamy Star Wars Zero Company™ Cześć wszystkim! Jesteśmy ogromnie podekscytowani, mogąc wreszcie opowiedzieć wam o grze Star Wars Zero Company™, którą w ubiegły weekend zaprezentowano na Star Wars Celebration w Japonii. Ten osad...Battlefront 2 - Hakerzy Czuje się oszukany. Bardzo lubię SW Battlefront 2, uważam ze jest to jeden z najlepszych tytułów jakie EA powołało do życia. Niestety, na tym kończy się zabawa bo zhakowane serwery nie dają możliwośc...