@EA_KubaWitam mam ten sam problem co inni, parę dni temu wróciłem do grania w SWTOR po kilku latach przerwy i wczoraj wykupiłem 60-dniową subscrypcję przez Steam nie pojawiła się w grze. Szukając rozwiązania wszedłem na HQ i czytałem posty, wszyscy piszą żeby resetować hasła więc zresetowałem i na SWTOR i na EA ...już dwa razy i nic. Zdesperowany chciałem sprawdzić opcję zakupu przez stronę SWTOR i okazało się, że nie mogę bo wywala komunikat:
"There is an issue with your Electronic Arts account which will prevent SWTOR purchases until resolved. Please contact customer support (https://help.ea.com/en-us/help/star-wars/star-wars-the-old-republic/swtor-support) for further assistance."
żeby było śmieszniej nie mogę również zrealizować kodów na darwowe itemki do gry, ewidentnie zatem problem lerzy po stronie EA a nie Steam.
Napisałem do supportu ([edit: email address removed]) wysyłając wymagane zrzuty ekranu jak sugerowano w innym poście. W odpowiedzi nie dostałem pomocy tylko numery telefonów do Stanów, francji,niemiec oraz UK i sugestię żebym tam zadzwonił bo oni poprzez emaila żadnych spraw związanych z kontem czy subskrybcjami nie załatwiają !
Mam różne adresy e-mail dla konta EA i SWTOR, konto Steam jest połączone z EA. Dzwoniłem również na podany przez Ciebie polski numer pomocy ale po miłym komunikacie automatycznie się rozłącza. Czy powinienem mieć jeden e-mail dla obu kont ? Ktośwcześniej napisał , że miał usunięte konto SWTOR a to nie przeszkadzało w zalogowaniu się i graniu, może i u mnie tak jest? Czy możesz coś zaradzić ?
Pozdrawiam
J_DinAlt