Forum Discussion

bloodyixicarnag's avatar
6 years ago

Ustawienia przycisku w myszce

Posiadam mysz Logitech G502 i chciałem przestawić unik z alt na boczny przycisk myszy, jednak się nie da. Mysz reaguje tak jak by była w pulpicie gdzie do przycisku jest przypisana opcja wstecz. Posiadam oprogramowanie z najnowszymi aktualizacjami jednak to nic nie daje. 

Widziałem że ludzie borykają się z tym problemem od lat, jednak nie znalazłem rozwiązania, a i EA nic z tym nie robi, więc chciałbym się dowiedzieć jak ustawić przyciski tak jak chcę?

1 Reply

• Przyciski w myszce Logitech G502 można konfigurować w programach Logitech Gaming Software lub Logitech G hub. Program G hub obsługuje ustawienia profilu myszki, również indywidualny profil do poszczególnej gry. Po włączeniu gry myszka dostosowuje profil do ustawień gry, natomiast użytkownik może sprawdzić ustawienia w programie G Hub. Jeżeli producent gry daje możliwość przypisania innego skrótu do klawisza myszki, wtedy można zmienić ustawienia według swoich preferencji.

Powodzenia!

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,250 PostsLatest Activity: 9 days ago