Forum Discussion

tymek20079's avatar
3 years ago
Solved

Wyzerowanie statystyk STAR WARS BATTLEFRONT

Witam 

Ostatnio uruchomiłem grę i wszystkie moje statystyki zostały wyzerowane. Ponadto w grze online nie można zakupić kart ani broni. Wyświetla się błąd zakupu. Czy ktoś ma taki problem?

• Dnia 29 marca zakończyliśmy zaplanowaną konserwację. W związku z odkrytym niedawno problemem z progresem, zresetowaliśmy postępy do 15 marca. Przywróci to wszystkie wcześniej odblokowane przedmioty, dzięki czemu będziecie mogli kontynuować grę tam, gdzie ją zakończyliście.

Dzięki za potwierdzenie. Cieszę się, że już wszystko ok u Ciebie @lyloyd 

7 Replies

• Gram na xbox. Jestem zalogowany na 1 koncie ea. Statystyki wyzerowały się jak zagrałem lokalnie w dwie osoby. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Dzięki za dodatkowe informacje @tymek20079 

Nasze zespoły analizują obecnie ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje dam znać. 

• lyloyd's avatar
    lyloyd
    3 years ago

Mam dokładnie ten sam problem. Gram na PS4. Miałem 100 rangę, 600k kredytów. Wyjechałem na ferie zimowe wróciłem i po włączeniu gry mam rangę 44 i 8k kredytów za które nic nie mogę kupić, bo pojawia się komunikat "zakup nieudany". Zróbcie coś z tym, bo grać się nie daje. Pozdrawiam i liczę na szybką reakcję.

• Dzięki za szybką reakcję. Wczoraj włączyłem grę i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Dnia 29 marca zakończyliśmy zaplanowaną konserwację. W związku z odkrytym niedawno problemem z progresem, zresetowaliśmy postępy do 15 marca. Przywróci to wszystkie wcześniej odblokowane przedmioty, dzięki czemu będziecie mogli kontynuować grę tam, gdzie ją zakończyliście.

Dzięki za potwierdzenie. Cieszę się, że już wszystko ok u Ciebie @lyloyd 

Featured Places