Forum Discussion

Patryk131094's avatar
9 months ago

Niezwykłe postaci w The Sims 4

Hej. Poniżej przesyłam zdjęcia wyjątkowych postaci z gry. Nie są to jedynie osoby nadnaturalne tj. kosmici czy wampiry ale także ciekawi simowie pojawiający się podczas rozgrywki, o których nie wszyscy wiedzą, np. tragiczny klaun, którego można przywołać wpatrując się w jego obraz, a także Papcio Mróz.

P.S. Bardzo ciekawym pomysłem na rozgrywkę jest gra simem, który jest badaczem zjawisk paranormalnych lub simem w czerni (ostatni stopień kariery wojskowej, ścieżka członka tajnej jednostki) i który postawił sobie za cel zbadanie wszystkich paranormalnych zjawisk występujących w świecie simów i np. zrobienie im zdjęć.

Poniższe zdjęcia nie przedstawiają oczywiście wszystkich wyjątkowych postaci a jedynie wybrane.

24 Replies

• @danuta720 ciekawa sprawa 🙂 fajne jest to, że można pić plazmę na różne sposoby nawet w formie drinka. Ostatnio odkryłem, że jest nawet opcja wytworzenia soku plazmowego w maszynie do wytwarzania (z dodatku życie eko)
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 months ago

Dzięki @Patryk131094 

Właśnie to jest zastanawiające, pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem wampira. I masz rację, to była  Plazmowa Mary. 😉

• @danuta720 piękny lokal 🙂 fajnie, że Vlad przyszedł jako gość natomiast to co pije wygląda mi na sok plazmowy czyli napój, którego wampiry potrzebują - ciekawe czemu wypił go w toalecie
    dzięki za Twoje pozytywne oceny
  • Cześć @Patryk131094 

Cieszę się, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi rozgrywki. Na pewno znajdą się gracze, którzy będą chcieli wypróbować kilka z tych postaci w swojej grze.

Przyznam, że kiedyś także  grałam niektórymi z tych i  rozgrywka z nimi jest bardzo ciekawa.

Dzisiaj testowałam mój najnowszy bar i jakież było moje zdziwienie, gdy jednym z gości okazał się słynny Hrabia Vladislaus Straud IV. Wszedł do baru i dosiadł się do stolika z innymi gośćmi lokalu. Zamówił nawet  drinka, a potem po cichu poszedł do toalety i tam wypił go ze wstrętem. 😉

Vlad z innymi gośćmi przy stoliku (odwrócony tyłem).

Vlad w toalecie:

Po wypiciu drinka otrząsnął się, załopotał skrzydłami, wzniósł się w powietrze zamienając się w czarny obłok kurzu, po czym całkiem zniknął. 😉

About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.40 PostsLatest Activity: 4 days ago