Tommowiczinnt
3 years agoNot applicable
Żle pobrany dodatek
Witam ostatnio w sklepie kupiłam 'psy i koty' pobierały mi się całą noc i mogłam dopiero teraz zagrać . Zwierzaki nie chcą mi się wogulę załadować moji simowię nie mogą założyć nic proszę o pomoc
- @Tommowiczinnt
Jest to najpewniej tak zwany błąd niekompletnej instalacji choć przyczyna może być tez nieaktualny mod, czy CC o ile takich używasz.
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/CURRENT-ISSUE-Several-Issues-after-incomplete-Installation/td-p/8422889/jump-to/first-unread-message
Naprawia się to dość prosto, .w sposób który zależy od tego na jakiej platformie jesteś - na Origin, czy na EA ap.
*Origin
Idź na Origin- Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładke TS4 - opcja Napraw. Musisz poczekać aż ta aplikacja sprawdzi wszytkie dodatki jakie posiadasz, w tym te Psy i koty
*EA AP
Kolekcja / Na okladce The Sims4 kliknij 3 kropki I wybierz opcje "Weryfikuj pliki gry" - tak samo musisz odczekać, aż aplikacja naprawi te Psy i koty
Czasem tę naprawę trzeba powtarzać kilka razy.
Jeśli jednak masz mody w grze, to daj znać bo to zupełnie inny problem.
Jeśli nie masz modów, a naprawa nie pomoże, też daj znać, bo jest i inna metoda na usunięcie tego błędu.