Forum Discussion

Dominikaa969's avatar
Dominikaa969
Seasoned Newcomer
11 days ago
Solved

" Zew Natury " wydarzenie

hej, czy tylko ja nie mam wydarzenia " zew natury"?
nie wyskoczyło mi w lewym rogu, a klikając na stronie głównej w " wydarzenie ' zew natury ' " nic się nie dzieje ( miga mi delikatnie ekran )

kliknęłam napraw grę i nic, to nie dało..

będę wdzięczna za rady :D

• Udało mi się ( a bardziej narzeczonemu )

Ale wcześniej pomimo usunięcia modów dalej było tak samo 😅 ale zmieniliśmy cały folder w dokumentach na thesim4.old aby go nie odczytała gra. Po włączeniu utworzył się folder i tylko przenieśliśmy save'y do nowego. 

Dziękuję za pomoc 😊

3 Replies

• Dominikaa969's avatar
    Dominikaa969
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Udało mi się ( a bardziej narzeczonemu )

Ale wcześniej pomimo usunięcia modów dalej było tak samo 😅 ale zmieniliśmy cały folder w dokumentach na thesim4.old aby go nie odczytała gra. Po włączeniu utworzył się folder i tylko przenieśliśmy save'y do nowego. 

Dziękuję za pomoc 😊

• Dominikaa969​ 

Wydarzenie "Zew natury" pojawia się zazwyczaj po kilku minutach grania aktywnym Simem. Jeżeli nie pojawi się to oznacza, że masz jakieś błędy w swojej grze.

Nie napisałaś, czy masz w grze jakieś mody/CC, jeżeli tak, to któryś z nich jest zepsuty. W takiej sytuacji wyjmij z gry folder Mods, usuń z niej także plik localthumbcache.package (gra odtworzy go po ponownym uruchomieniu, ale już bez błędów). Przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj jego wskazówki: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 17 hours ago