Forum Discussion

kjpam's avatar
1 year ago

135:3ce8528f:c8f10bcb

Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w rozgrywkę rodziny. Gdy próbuję w nią wejść przez chwilę mam ekran ładowania po czym wyskakuje mi błąd "135:3ce8528f:c8f10bcb". Myślałam, że to przez nieaktualne mody, więc zaktualizowałam dosłownie każdy jeden mod, jednak to też nie pomogło. Wyjęłam mody z folderu i sprawdziłam czy błąd nadal wyskakuje... Wyskakuje ☹️. Naprawiłam simsy przez ea i problem nadal jest. Sprawdziłam czy błąd wyskakuje tylko na tej rodzinie czy na innych też i wyszło na to, że mam go tylko na jednej rodzinie (o zgrozo, na tej, na której mi najbardziej zależy, bo to 8pokoleniowa familia). Więc tak, co już zrobiłam. Zaktualizowałam mody; wyjęłam mody; naprawiłam simsy przez ea; usunęłam pliki options, localthumbcache, onlinethumbnailcache, cachestr po czym znowu naprawiłam przez ea; podmieniałam savefile na stary zapis sprzed miesiąca tej rodzinny (miałam kopie zapasową). Nic nie zadziałało, już sama nie wiem czy jestem bardziej zdesperowana czy wkurzona. Jeśli ktoś ma pomysł co jeszcze mogłabym zrobić aby to naprawić (o ile da się to naprawić) to byłabym dozgonnie wdzięczna

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,594 Posts