Forum Discussion

andmazu's avatar
4 years ago
Solved

ABONAMENT I DODATKI/PAKIETY Z THE SIMS 4

Dzień dobry wygasł mi abonament EA a miałam na nim simsy i dodatki/pakiety i bym mogła je jakoś od zyskać/ przenieść na nowe konto?

• @andmazu  Witaj 🙂

A masz jakiś pakiet/dodatek kupiony na własność czy tylko dodałaś do biblioteki?

W ramach abonamentu możesz grać w gry dotąd, dopóki posiadasz wykupioną subskrypcję, w razie rezygnacji lub dalszego nie opłacania abonamentu EA Play - automatyczne wygaśnięcie, dostęp do gier zostaje wstrzymany, zostaje tylko zakup indywidualny takiej gry lub odnowienie subskrypcji.

Nie ma możliwości odzyskania lub przeniesienia gry z konta na inne konto.

Jeżeli posiadasz jakieś dodatki na własność, a podstawowa wersja gry jest w ramach subskrypcji EA Play, to tak samo nie będziesz mogła grać, wtedy pozostaje tylko zakup podstawki TS4 lub j/w przedłużenie abonamentu.

Teraz jest fajna promocja w sklepie Origin za niecałe 35 zł (oferta czasowa) możesz nabyć na własność podstawkę TS4 i również po promocyjnej cenie różne dodatki do The Sims 4

4 Replies

• @andmazu  Witaj 🙂

A masz jakiś pakiet/dodatek kupiony na własność czy tylko dodałaś do biblioteki?

W ramach abonamentu możesz grać w gry dotąd, dopóki posiadasz wykupioną subskrypcję, w razie rezygnacji lub dalszego nie opłacania abonamentu EA Play - automatyczne wygaśnięcie, dostęp do gier zostaje wstrzymany, zostaje tylko zakup indywidualny takiej gry lub odnowienie subskrypcji.

Nie ma możliwości odzyskania lub przeniesienia gry z konta na inne konto.

Jeżeli posiadasz jakieś dodatki na własność, a podstawowa wersja gry jest w ramach subskrypcji EA Play, to tak samo nie będziesz mogła grać, wtedy pozostaje tylko zakup podstawki TS4 lub j/w przedłużenie abonamentu.

Teraz jest fajna promocja w sklepie Origin za niecałe 35 zł (oferta czasowa) możesz nabyć na własność podstawkę TS4 i również po promocyjnej cenie różne dodatki do The Sims 4

• a np jak kupie simsy na tym koncie gdzie miałam abonament  to pakiety i dodatki mi przywróci?

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    4 years ago

@andmazu 

Jeżeli są kupione normalnie na tzw. własność, to po zakupie The Sims 4 na tym samym koncie, będą dostępne.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @andmazu 

Jeśli odpowiedź @Narayen okazała się pomocna nie zapomnij oznaczyć jej jako rozwiązanie. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,757 Posts