Forum Discussion

natalafl's avatar
natalafl
New Rookie
7 hours ago

Aktualizacja: Brak rodzin w "Moja biblioteka"

Po najnowszej aktualizacji zniknęła mi większość rodzin, które stworzyłam z "Moja bilbioteka" Gdyby ktoś pytał, to nie mam żadnych modów, a Simsy kupuje w EA. Próba naprawienia gry w EA nie przywraca rodzin.

5 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    38 minutes ago

natalafl​ 

Dziękuję za zdjęcie. Właśnie ono mi wyjaśniło dlaczego nie widzisz swoich najnowszych prac. Otóż, po najnowszej aktualizacji gry Biblioteka/Galeria domyślnie sortuje wyniki, co oznacza, że pokazuje stare prace.

Jeżeli chcesz zobaczyć swoje najnowsze rodziny to po lewej stronie ekranu w bibliotece,  w kategorii "Sortuj według"  - zaznacz  kwadracik "Najnowsze"

Informacja z oficjalnego serwisu The Sims 4:

• natalafl's avatar
    natalafl
    New Rookie
    3 hours ago

Generalnie te rodziny które zniknęły nadal są w grze. Mogę wczytać poprzednio zapisaną rozgrywkę jaką w nich grałam ale nie ma ich w żadnej zakładce w Galerii.

• natalafl's avatar
    natalafl
    New Rookie
    3 hours ago

Mogę ale jak to może pomóc w zidentyfikowaniu problemu? Rodzin które stworzyłam nie dawno po prostu nie mam w "Moja biblioteka" Natomiast niektóre rodziny które stworzyłam kilka lat wcześniej nadal tam są. 

• natalafl​ 

Czy możesz zrobić szczegółowe zdjęcie ze swojej biblioteki? Zrób je z komputera >z gry>klawiszem Print Screen, a nie telefonem. I wyślij jej tutaj.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 minutes ago
7,661 Posts