Aspiracja "Zjawiskowy brudas" - problem
Witam, mam kupioną kolekcję wielkie porządki, wszystko oki, tylko nie mam pojęcia jak mam zaliczyć aspirację - zjawiskowy brudas, gdzie niby zaliczyło mi pierwsze 3 punkty w aspiracji, a 4 ostatniej nie chce mi zaliczyć czyli - pozwól, aby chociaż jedno piętro Twojego domu stało się brudne. Usiłuję to zaliczyć już w kolejnej nowej grze i nic nie działa, mimo, że mój sim nie sprząta czegokolwiek i gdziekolwiek, ogólnie rzecz biorąc syf jest wszędzie. Teraz dla ułatwienia gram domem jednopiętrowym a nie dwu i też nie pomogło mi to zaliczyć aspiracji. Co z tego, że mam syfiasty dom - brudne gary, śmieci na podłodze, kurz, kępki sierści, brudną podłogę po pożarach - które są notoryczne, bo te złośliwe króliki wywołują jak się okazuje pożary w domu. Nawet sim ma cechę niechlujny, ba nawet cecha parceli to brudne. Wcześniej też było, że odrażające ale to powodowało zbyt częste wymioty u sima. Gra przez orgin była aktualizowana, lecz to nic nie pomogło - gra aktualna i du... niby wszystko działa. Także może ktoś wie, jak rozwiązać ten problem ? Bo nie ukrywam, że już ta sytuacja z niezaliczaną aspiracją lekko mnie irytuje. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
- @Alexx3636
Zajrzyj tutaj - zdaje sie ze to nowy bug gry - i kliknij na pierwszym poscie tego lematu napis ME TOO
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/cant-complete-fabulously-filthy-inspiration/m-p/10130396#M209719
Byloby naprawdę dobrze abys tam potwierdziła ze też masz ten blad
Jesli nie znasz angielskiego to albo uzyj tlumacza googla albo po prostu przeklej ten tekst ktory ja napiszę ponizej
Im wiecej osob bedzie zglaszac ten blad i kilkac w ten napis ME TOO tym szybciej to naprawia. , Przeklej to co ponizej do postu na anglojezycznej AHQ
I have the same problem. The game does not count this in either a single-story or a two-story house. The house is terribly dirty and the aspiration is still not completed.
Nie jestem pracownikiem EA