Forum Discussion
34 Replies
- kreatora2 years agoHero (Retired)@graczodswieta
Sprawdź na swoim koncie EA czy nie masz powiązanego konta z Epic Games
1. Kliknij trzy kreseczki w lewym górnym rogu screenu - wybierz
"USTAWIENIA - zejdź na dół screenu do Powiązanie kont. Jeśli masz te kota powiązane - rozłącz je.
2. Sprawdź na swoim koncie EA w Biblioteka czy nie masz tam dodanej drugiej wyszarzałej kopii TS4 (najpewniej z Epic)
Jeśli masz tam coś takiego skontaktuj się na czacie z polska pomocą EA przez link
https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refund
opcja "rozmawiaj" i poproś aby ci usunieto te wersję TS4 z Epic z twojej Biblioteki konta. - kreatora2 years agoHero (Retired)@musttbestrong
Skontaktuj sie z pomocą EA przez opcje rozmawiaj z tego linku
https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refund
i poproś aby ci usuneli te druga wersję TS4 Epic z Biblioteki
To powinno pomóc - EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dziękuję za wszystkie wasze posty, które połączyłam w jeden wątek.
Zmieniłam także temat postu, by lepiej oddawał treść postu.
Przy okazji, chcę także bardzo podziękować @kreatora za jej zaangażowanie w poszukiwaniu rozwiązania - widać jak bardzo jej zależy na społeczności The Sims ⭐
Chciałabym poprosić tych z Was, którzy jeszcze posiadają połączenie konta EA z kontem Epic, o wykonanie zaleceń opisanych na stronie Epic Games.
Troubleshooting the Epic Games Launcher.
Niestety strona ta nie ma swojego odpowiednika w języku polskim, ale translator może tu pomóc.
Dajcie znać, czy zaszły jakiekolwiek zmiany. Pozdrawiam,
_Kalina
Mam problem z uruchomieniem "The Sims 4". Kiedy próbuję uruchomić grę, wyskakuje mi okienko, że potrzebuję nowej aplikacji "com.epicgames.launcher". Dziwne jest to, ze to komunikat Microsoftu. Próba naprawy, czyszczenie pamięci podręcznej, przeinstalowanie aplikacji i gry, nie przyniosło efektu. Zgłoszenie błędu tez nic nie dało (pełna olewka ze strony EA), Zatem nie mogę grać w grę, za którą zapłaciłam. (gra działała do 31 sierpnia). Czy ktoś już spotkał się z takim problemem, i co najważniejsze sobie z nim poradził?
To nic nie daje... Mam powiązane konto a platforma Epic i tak wczytuje tylko grę podstawową bez dodatków. Przez Wasze ograniczenia i wprowadzane zmiany użytkownicy mają problem z prostym uruchomieniem gry. Rozumiem że trzeba szukać pomocy w innych instytucjach bo z Waszej strony nie można liczyć na wsparcie i rozwiązanie problemu. No chyba że jesteście w stanie zwrócić koszty poniesione przez graczy którzy zainwestowali w grę?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @WujPatt
Daj znać, które z zaleceń opisanych na stronie Epic Games masz już za sobą?
Troubleshooting the Epic Games Launcher
Jeśli opcja czatu jest niedostępna, sprawdź inną przeglądarkę internetową lub nawet inne urządzenie.
Pozdrawiam,
_Kalina
Udało CI się rozwiązac problem? Wszystko co proponuje EA u mnie nie działa...
- @EA_Kalina Jak długo trzeba jeszcze czekać aż rozwiążecie problem? i Dlaczego nie ma możliwosci polaczenia sie z czatem na stronie EA? Wiadomosci e-mail nic nie wnosza jak Wasze rady.
- @graczodswieta Udalo Ci sie rozwiazac problem? U mnie zadne z rozwiazan proponowanych przez EA nie dziala i nie mam juz mozliwosci polaczenia sie z czatem...
- @WujPatt Niestety nie.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago