Forum Discussion
34 Replies
Już nie mam pomysłu...
- @kreatora
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.
od. 1) Sprawdziłam i nie mam żadnego powiązanego konta.
od. 2) Przy ikonce jest informacja "Edycja Edycja standardowa dostępna na Epic". Poprosiłam o usunięcie tej wersji, status sprawy: rozwiązane a gra nadal nie działa.
Czy serio muszę pobrać Epic aby móc zagrać w TS4? - @graczodswieta ja pobrałem, połączyłem konto po czym okazało się, że Epic zablokowal dostęp do rozszerzeń gry i mam tylko grę podstawowa. Otrzymalem informacje, ze mam jednak odlaczyc platforme Epic i poprosic o usuniecie tej wersji z konta EA. Odłączyłem platformę Epic, ale oczywiście nie usuneli wersji Epic z EA i gra nadal nie działa.
mam ten sam problem! proszę o pomoc! z widoku start ts4 pokazuje się na szaro jakby było uruchomione lub uszkodzone ☹️
Mam ten sam problem, od 30 sierpnia nie mogę uruchomić gry, odłączyłam już konto od Epica i dalej nic :/
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Czy problem także występuje po przeinstalowaniu gry/ dodatków za pomocą aplikacji EA lub Steam (w zależności gdzie posiadacie zakupione gry)?
Poproszę Was także o:
- sprawdzenie aktualizacji systemu i pobranie najnowszych sterowników dla karty graficznej
- sprawdzenie spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych
Dajcie też znać jak wygląda sytuacja po uruchomieniu gry z poziomu nowego konto administratora.
Witam, mam ten sam problem, gdzie szukać pomocy??
Witam.
Niestety tak, po przeinstalowaniu nadal problem występuje.
Sterowniki są ok, uruchomienie gry z nowego konta administratora nic nie daje, nadal wyskakuje błąd.
@majmaja18Nie wiadomo. Żadne rozwiązanie nie daje rady. A z oficjalnej pomocy EA zlewają temat.
u mnie dokładnie to samo, gra się nie chce uruchomić, odinstalowanie i zainstalowanie nie pomaga. Pobrałam nawet epic games i nic. Smiech na sali, tyle pieniędzy wydanych, żeby takie cyrki się działy...
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago