Forum Discussion

777Lenita777's avatar
9 months ago

Błąd- Włóczkowe historie

Mam problem z pakietem Włóczkowe historie. Mogę rozpocząć dzierganie ale jeśli je przerwę, nie mogę go już dokończyć. Po prostu nie pojawia się to polecenie. Próbowałam już usuwać kosz z włóczką i kupiłam nowy- nic. Dotyczy to wszystkich simów. Problem pojawił się po przedostatniej aktualizacji. Nie mogę też używać wydzierganych rzeczy.  Co robić?

8 Replies

• Hej @777Lenita777 

Na początek pobierz najnowsze aktualizacje gry, a następnie napraw grę w aplikacji EA.

Jeżeli masz w grze jakieś mody, to przeczytaj poradnik i zastosuj jego wskazówki.

Pozdrawiam

• Hey , mam ten  sam problem . Dlaczego moja simka nie może wrócić do dziergania . Aktualizacje mam wykonaną oraz również naprawiałam grę , nie posiadam modów ani nie gram na kodach .

• @EA_Kuba Nie udało się. Rozmawiam z supportem po raz któryś te same pytania i te same odpowiedzi. Czyściłam nawet pamięć podręczną i żadnych efektów
  • @danuta720 Nie używam modów. Aktualizacje robię w miarę regularnie i to chyba któraś z nich popsuła grę. Nie wiem jak naprawić grę w aplikacji. Dla mnie takie rzeczy to czarna magia
  • @EA_Kuba W końcu udało mi się wskórać tyle że zwrócą mi pieniądze. Smuteczek. Raczej nie kupię więcej żadnego nowego pakietu bo szkoda nerwów
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @777Lenita777 

Przykro mi, że przez ten uporczywy błąd nie udało Ci się w pełni cieszyć z gry. Dobrze, że udało Ci się uzyskać zwrot 🙂. 

• Niestety do dziś nie zwrócono mi pieniędzy. Tylko dodatek wyinstalowano mi natychmiast. Oszuści mający gdzieś klienta. Odradzam zakupy na tej platformie

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,140 PostsLatest Activity: 20 minutes ago