Forum Discussion

oluchapl's avatar
oluchapl
Rising Newcomer
26 days ago

The sims 4 nie chcą się uruchomić

Gdy chcę włączyć grę pojawia mi się czarny obraz i nic więcej się nie dzieje. Gdy wychodzę z tego czarnego ekranu pojawia się komunikat, że wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie gry. Proszę o pomoc, może jest jakiś kod, który mogę wpisać, który uruchomi mi grę 😭

10 Replies

• msmlove's avatar
    msmlove
    Rising Novice
    24 days ago

Mam to samo ale simsy od wczoraj nie chcą mi się nawet włączyć z aplikacji EA po prostu występuje żółty komunikat "wczytywanie trwa dłużej niż zwykle" i nie ma możliwości ich uruchomienia nawet offline. Nie wiem co robić :(

• msmlove's avatar
    msmlove
    Rising Novice
    24 days ago

Tylko ja właśnie nie używam żadnych modów :( Nie zdążyłam nawet zrobić aktualizacji z 13.01. po prostu włączyłam wczoraj wieczorem normalnie EA app i już pokazało mi się właśnie coś takiego plus 3 kropeczki ładowania nie wiem co z tym zrobić i gdzie to zgłosić. 

• cvbwe1's avatar
    cvbwe1
    Rising Novice
    24 days ago

msmlove​ mam dokładnie ten sam problem, wszystkie dodatki kupione przez EA i nie mam zainstalowanych żadnych modów 

• msmlove's avatar
    msmlove
    Rising Novice
    24 days ago

cvbwe1​  a pojawił ci się on jakoś wczoraj/dzisiaj?? nie wiem zupełnie co z tym zrobić, jak probuję wyczyścić aplikację EA jak w linku w odpowiedzi wyżej od danuta720​  to wyświetla mi się logowanie EA Launch Helper do którego zupełnie nie mogę się zalogować z jakiegoś powodu.

• cvbwe1's avatar
    cvbwe1
    Rising Novice
    24 days ago

msmlove​ wczoraj w dzień jak grałam to już coś zaczęło szwankować, wieczorem chciałam znowu włączyć grę to już wyskakiwał ten błąd i do tej pory sobie nie mogę z tym poradzić 

• msmlove's avatar
    msmlove
    Rising Novice
    24 days ago

cvbwe1​  myślisz że to jest jednak jakiś problem "od nich" i go naprawią więc trzeba czekać czy lepiej coś zrobić? xd trochę się tylko cieszę bo myślałam, że mam ten problem sama i to mój laptop coś nagle zaczął szwankować.

• cvbwe1's avatar
    cvbwe1
    Rising Novice
    24 days ago

msmlove​ wiesz co z tego co widzę obydwie gramy na macbooku więc może to być jakiś błąd związany z urządzeniami od apple, szczerze nie mam pojęcia co możemy zrobić bo mi dosłownie nie działa nic na co wpadłam, chyba najlepiej poczekać może ktoś mądrzejszy nam pomoże haha

• msmlove's avatar
    msmlove
    Rising Novice
    24 days ago

cvbwe1​ możesz sprawdzic u siebie ale u mnie zaczeło działac! zrobiłam naprawianie EA app jak w komentarzu od danuta720​ i teraz juz mogę normalnie wejsc w grę, albo to zbieg okolicznosci i po prostu to oni coś naprawili <3

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 19 hours ago
7,611 Posts