pmasierakNewcomer11 months agoBłąd przy włączaniu Witam, przy każdej próbie uruchomienia gdy pojawia się poniższy błąd. Nie działa odinstalowanie antywirusów oraz ponowna instalacja gry. IMG_8437.jpeg46 KB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,554 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,554 Posts
Recent DiscussionsWykorzystanie kodu - The Sims 4 Dodatki Witam, kupiłam dodatki na G2A do The Sims 4 - Ranczo oraz Do Wynajęcia. Kody zostały wykorzystane oraz zaakceptowane, natomiast nie pobierają się i nie znajdują się w bibliotece. Aplikacja EA zmusza ...Typ związku: partner Witam, napotkałam ostatnio problem polegający na resetowaniu relacji Partner/Partnerka między Simami. Podczas tworzenia rodziny dwójka Simów zostaje ustawiona jako partnerzy, jednak po zapisaniu rod...Gra the Sims 4 się nie uruchamia Witam mam taki problem od jakiegoś czasu w swojej grze miałam kilka błędów wczoraj mi gra się nieco wieszała ale jako tako działała dziś nie mogę wogóle uruchomić swojej gry i nie idzie wejść wogóle ...Gra nie uruchamia się Cześć. Zainstalowałam na PC wersję podstawową The Sims 4. Od samego początku mam taki problem, że gra się uruchamia i na ekranie startowym się kończy, potem po prostu mnie wywala. Próbowałam naprawy,...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...