syniala1 year agoSolvedbłąd z dodatkami Wcześniej kupowałam dodatki do simsów na platformie ea/origin, lub stacjonarnie a dzis postanowilam kupic dodatek na steamie, dlaczego dodatki kupione na origin w grze pojawiaja mi sie jako niezakupi...Show MoreEA_Kuba1 year agoHej @syniala Steam jest oddzielną platformą. Dodatki kupione na Steam będą możliwe do uruchomienia tylko z poziomu tej platformy.
EA_Kuba1 year agoHej @syniala Steam jest oddzielną platformą. Dodatki kupione na Steam będą możliwe do uruchomienia tylko z poziomu tej platformy.
EA_Kuba1 year agoHej @syniala Steam jest oddzielną platformą. Dodatki kupione na Steam będą możliwe do uruchomienia tylko z poziomu tej platformy.
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoHej @syniala Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Kuba jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!
Recent DiscussionsBal Licealny w "Licealne lata" hej, nie działa mi bal licealny, nie mam go w kalendarzu., wszystkie inne wydarzenia związane z dodatkiem takie jak sprawdziany itd. mam. Jestem nawet zapraszana na imprezę przed balem, ale nie prz...problemy ze stabilnością rozgrywki w the sims 4 Witam Mam wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria (pomijam zbędne kolekcje które niczego istotnego nie wnoszą). Od kilku miesięcy (jeśli nie od samego początku kiedy to wykupiłem wersję cyfrową sims4...Brak możliwości zajmowania się niemowlakiem Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji, jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. Mody Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...