Forum Discussion

mixoszek's avatar
3 years ago
Solved

Błąd

Jakieś 2 lata temu kupiłem płytę razem z kodem pobrałem orgin i zainstalowałem grę "używałem kodu jednorazowego" I grałem przez 2 lata po tym czasie gra znikneła z mojej biblioteki gier i nie moge jej na nowo pobrać ponieważ musze wpisać kod który był jedno razowy Czy mogę wiedziec co sie stało?

• @mixoszek  Hej

Sprawdź proszę, czy logujesz się prawidłowo do swojego konta z grą i przy okazji sprawdź czy nie wskoczyła do ukrytych - W bibliotece gier kliknij na "Filtruj" po prawej górnej stronie i zobacz czy jest w zakładce "Ukryte"

Jeżeli mimo wszystkiego, gry nadal nie będziesz miał na koncie, skontaktuj się z pomocą - Kontakt z Centrum Pomocy 

Możesz skontaktować się telefonicznie (podany w/w linku) albo przez chat na stronie help.ea.com

2 Replies

• @mixoszek  Hej

Sprawdź proszę, czy logujesz się prawidłowo do swojego konta z grą i przy okazji sprawdź czy nie wskoczyła do ukrytych - W bibliotece gier kliknij na "Filtruj" po prawej górnej stronie i zobacz czy jest w zakładce "Ukryte"

Jeżeli mimo wszystkiego, gry nadal nie będziesz miał na koncie, skontaktuj się z pomocą - Kontakt z Centrum Pomocy 

Możesz skontaktować się telefonicznie (podany w/w linku) albo przez chat na stronie help.ea.com

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 17 hours ago
7,735 Posts