Forum Discussion

adusek3's avatar
7 years ago
Solved

Błąd?

Witam, w informacjach o grze nie dostałam odpowiedzi na pytanie, więc zapytam tutaj. 

Udałam się wraz z moją simką do Selvadorady, gdzie na targu rozmawiając z tubylcami i próbując tradycyjnych potraw z tego regionu, osiągnęłam 5 poziom w ujemiętności "kultura Selvadoradyjska", dzięki czemu mogłam kupić na targu tajemnicze przedmioty, jednym z nich była cukrowa czaszka - Antek. 

Moje pytanie polega na tym - czy ta czaszka pojawiła się tam na skutek błędu? Zdaję sobie sprawę, że cukrowe czaszki są do zdobycia podczas Wyzwania z Okazji Dnia Nieumarłych, ale teraz akurat tego wyzwania nie ma, a jednak jedną czaszkę kupiłam, co więcej sprawdziłam na drugi dzień i wciąż można ją kupić. Więc jeśli to nie błąd to da się w jakiś sposób zdobyć pozostałe czaszki, czy jest dostępna tylko jedna? 

Z góry dziękuję za odpowiedź. 🙂 

• Witaj @adusek3

Jak sama zauważyłaś Cukrowe Czaszki były tylko dostępne podczas Wyzwania z Okazji Dnia Nieumarłych. Powiedz mi czy używasz modów? Czasami zawartość zmodyfikowana powoduje rożne anomalie w grze. Jeżeli udało Ci się zakupić czaszkę to super, ale niestety nie jest to zaplanowane działanie. 

Pozdrawiam 🙂

2 Replies

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witaj @adusek3

Jak sama zauważyłaś Cukrowe Czaszki były tylko dostępne podczas Wyzwania z Okazji Dnia Nieumarłych. Powiedz mi czy używasz modów? Czasami zawartość zmodyfikowana powoduje rożne anomalie w grze. Jeżeli udało Ci się zakupić czaszkę to super, ale niestety nie jest to zaplanowane działanie. 

Pozdrawiam 🙂

• adusek3's avatar
    adusek3
    7 years ago
    Tak używam, w sumie szkoda, liczyłam, że uda mi się teraz zebrać całą kolekcję czaszek. xd

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,707 Posts