Forum Discussion
3 Replies
A patrzyłaś w opcjach gry, czy na pewno dźwięk włączony? 🙂 czasem mnie też się zacina jak wyciszam, żeby w trybie budowania muzykę w tle sobie włączyć i trzeba wtedy jeszcze raz poprzesuwać paski np. ze 100 na 0 - zapisać i potem znowu na 100, może jakoś zatrybi... nie jestem niestety ekspertem, ale może jakoś Ci pomoże
- kreatora3 years agoHero (Retired)@wikimikis123
Kliknij znaczek głosnika potem V u gory aby zobaczyć jaka opcja jest właczona tam. jesli masz dostawione glosniki wybierz opcje Głosniki Realtek Audio
Użyj kompilacji klawisza na znaczku Windows oraz "G" podczas włączonej gry - w ten sposób dostajesz się do ustawień dźwięku w grze. Sprawdz czy ten dźwięk jest tam wlaczony. Jesli nie jest - włącz to.
Idz do Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 i wyszukaj w folderze TS4 plik Options -taki z zebatym kółeczkiem,. Usuń go do kosza. Gra go odtworzy po wlaczeniu. Nastepnie napraw gre na Origin.
Origin Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry opcja Napraw. Musisz odczekac az Origin sprawdzi wszystkie dodatki - EA_Kalina3 years ago
Community Manager
hej @wikimikis123
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @paulina150619 lub @kreatora
Pozdrawiam,
_Kalina
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 17 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 18 hours ago
- 2 days ago
- 3 days ago