karsi16Seasoned Newcomer2 days agoBrak inspekcji i konserwacji Brak możliwości "inspekcji i konserwacji" w wynajętym mieszkaniu. Nie używam modów.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago7,594 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago7,594 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości zajmowania się niemowlakiem Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji, jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. Stare błędy Wykasowałam EA i całe simy. Wszystko wgrałam czysto na nowo z nadzieją że błędy znikną. Wszystkie zostały a jeszcze doszły nowe.Na festiwalu smaków rośliny rosną jedna w drugiej (szpinak i grzyby) i ...Licealne lata Od początku pełne błędów :Aspiracja opowiedz legendę miejską się nie odznacza, festiwale nauki czasami nie ma ogłaszanych wyników czy nie można zgłosić wyniku jurorce, zrób psikusa na tablicy zacina ...Lista problemów: nadchodzące poprawki błędów – 27 stycznia 2026 r. Cześć, Simomaniacy! Oto lista problemów, w której podzielimy się z Wami najważniejszymi sprawami zgłoszonymi przez społeczność. Badamy je i mamy nadzieję, że uda nam się nam je naprawić. Jeśli maci...Długie wyskakiwanie akcji Hej, czy da się coś z tym zrobić? Przy klikaniu na cokolwiek muszę długo czekać aż wyświetlą mi się opcje akcji do wyboru. Jeśli mam włożone w pliki mody to najdłużej muszę czekać na reakcje przy k...