Forum Discussion

xweabeax's avatar
5 years ago
Solved

Brak kontaktu między rodzinnego.

Mam problem z tym, że kiedy tworzę, np. dwie osobne rodziny, nie mogę ich ze sobą spotkać, nawet dom, w którym mieszka jedna z rodzin u drugiej jest niezamieszkany. Stworzyłam dom, rodzinę chciałam i...
  • kreatora's avatar
    5 years ago

@xweabeax

Aby dodać druga rodzine do gry, po stworzeniu tej rodziny zaisujesz te rodzine w bibliotece i wychodzisz do MENU gry. W żadnym wypadku nie wciskasz litery V - zatwierdź. Jak ja wcisniesz to zaczynasz zupelnie nowa gre a poprzedni sejf znika.

Po zapisaniu stworzonej rodziny do biblioteki  i po  wyjściu do MENU gry wciskasz przycisk "Wczytaj grę",
    Teraz znajdziesz sie na mapie miasta w ktorej zyje twoja poprzednia rodzina. Po prawej stronie na dole ekranu bedziesz miala takego małego ludzika z niebieską strzalką. Wcisnij to - teraz znajdziesz sie w CAS.wymien sima z CAS na rodzine z twojej biblioteki ktorą chcesz  wprowadzić do gry.
    Pamiętaj, ze ta nowa rodzina bedzie miała tylko 20.000 $ na zakup dzialki i domu, Zatwierdź te rodzine = przy okazji gra jeszcze raz kaze ci zapisac ich do bblioteki - przeniesie cie to na mape miasta. Tam wybierz dom lub pusta parcele na jakiej chcesz ich osiedlic. Kliknij na to i oni tam sie znajda.
    Przy okazji:
    Zapisuj grę raczej opcja Zapisz jako.tu nazwa rodziny z kolejnym numerem.. zamiast zwyklym Zapisz i wyjdź
    Co jakis czas usuwaj starsze starsze sejfy w tej opcji Zapisz jako.. . Usuwasz sejf przez klikniecie literki X w prawym gotnym rogu obrazka rodziny.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,151 PostsLatest Activity: 3 months ago