Forum Discussion

Anita_eS85's avatar
Anita_eS85
Newcomer
20 hours ago
Solved

Brak możliwości uruchomienia/pobrania zawartości zakupionych po aktualizacji.

Witam. Dziś uruchomiłam grę. Najpierw się zaktualizowała. Potem weszłam w opcje wiosennych promocji i zakupiłam "Dochodowe hobby", "Kompaktowe wnętrza". "Moschino", "Ślubne historie" oraz "Kryształowe cudeńka". Żadne z wymienionych rozszerzeń nie zainstalowało się poprawnie. Dołączam zrzuty, które (mam nadzieję) nakreślą co w trawie piszczy. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 hour ago

Anita_eS85​  Dzięki za potwierdzenie i dodanie zrzutu ekranu z krokami, które Ci pomogły.  

• Anita_eS85's avatar
    Anita_eS85
    Newcomer
    3 hours ago

Bardzo dziękuję za reakcję. Wykonałam wszystkie zaproponowane kroki. Niestety nie pomogło. Po zaproponowanych zabiegach nie pojawia się opcja "POBIERZ" a jedynie  "ODINSTALOWANIE". Nie widzę również opcji "Napraw" ;( 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Hej Anita_eS85​ 

Najczęściej pomaga odświeżenie biblioteki i instalacji. Zamknij całkowicie EA app, uruchom ją ponownie jako administrator i wejdź w bibliotekę - spróbuj ręcznie kliknąć „pobierz” przy dodatkach. Jeśli dalej nic się nie zmienia, wyczyść pamięć podręczną EA app,  potem uruchom ponownie komputer i sprawdź jeszcze raz. Na końcu możesz użyć opcji „napraw” przy The Sims 4, żeby wymusić ponowną instalację dodatków.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 31 minutes ago
7,669 Posts

Recent Discussions