Forum Discussion

DelsonHu's avatar
DelsonHu
Seasoned Newcomer
22 days ago

Bug - przerwanie dnia pracy

Od ostatniej aktualizacji napotykam pewien dość uciążliwy problem. Podczas gdy jeden z moich simów idzie do pracy i przenoszę się na inną parcelę simem, który został w domu, od razu dzień pracy mojego sima się przerywa i dostaje komunikat, że wrócił do domu. (Póki co błąd zauważyłam przy karierach z dodatku Życie i śmierć, gdy simowie są odsyłani do pracy samemu) Czy ktoś jeszcze napotkał taki błąd w grze i wie co może go powodować? Czy jest to po prostu kolejny błąd związany z ostatnią aktualizacją?

3 Replies

• Z mojej perspektywy wygląda to tak:
    Kiedy każdego wtorku, kiedy uruchamiają się nowe zadania do wydarzenia i jeden sim podróżuje, gra wymusza powót wszystkich innych simów w rodzinie do domu.

Kiedy u mnie zadania były aktywne działo się dokładnie to, co u Was. Po wykonaniu zadań, problem zniknął. Ale pewnie po 18:00, kiedy aktywują się nowe zadania, problem wróci.

• Mistrala's avatar
    Mistrala
    Seasoned Novice
    16 days ago

Mam ten sam błąd, kiedy jeden z moich simów jest w pracy to drugi jest uziemiony w domu, bo jeśli gdzieś go przeniosę to drugi natychmiastowo wraca do domu. Mam nadzieję że szybko to naprawią gdyż jest to naprawdę uciążliwe w rozgrywce.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,307 PostsLatest Activity: 12 hours ago