Forum Discussion

34282hee's avatar
34282hee
Rising Novice
4 months ago

Błąd tekstury

Patrząc na niektóre innych błędy, mój jest raczej drobnostką, ale trochę mi przeszkadza, a mianowicie kilka potraw ma dziwną fioletową osłonę na nich,  co widać na załączniku. To szczegół ale proszę o jego naprawę, nie mam modów które wpływają na wygląd jedzenia. Mma tak po ostatniej aktualizacji

1 Reply

• wikipedyyy's avatar
    wikipedyyy
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Niektóre modyfikacje nawet jeśli nie dotyczą jedzenia mogą popsuć jego wyświetlanie. Dotyczy to głównie nieaktualnych CC, które po czasie się psują. Wystarczy zaktualizować modyfikacje ze skryptami (mody dodające nowe opcje do rozgrywki np: MC Command Centre, Extreme Violence itp.). Aby zaktualizować Custom Content ze skryptami należy wypakować posiadaną wersję z folderu Mods i zainstalować najnowsze wydanie moda ze strony twórcy. Błąd ten najpewniej dotyczy moda invisible basinet, który niestety został porzucony i nie został zaktualizowany przez wiele lat. Niestety twórca nie zamieszcza także nowych modów, ani nie ma zamiennika : (

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts