Forum Discussion
Przy logowaniu się na EA app zaznacz "nie wyloguj mnie" zamknij okno EA, kliknij na ikonke EA prawym myszy i wybierz uruchom jako Administrator..
Teraz sprobuj uruchomić gre ze Steamu
Jesli to nie pomoże najpierw spróbuj naprawic gre
Zaloguj się do Steam, wejdź do biblioteki gier, następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na okładkę gry The Sims 4 i z menu wybierz "Właściwości" następnie kliknij na zakładkę "Pliki lokalne" i następnie na "Sprawdź spójność plików gry.."
Mozesz tez sprobować jak sugerowano wyzej reinstalacji gry.
Jesli ta opcja nie bedzie dzialac przy gdy jestes zalogowana na EA app iest mozliwosc ze gre zablokowal ci antywirus albo Windows Defender
Odszukaj w folderze Steamu plik TS4 exe i dodaj go do wyjatków https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/dodawanie-wyj%C4%85tku-w-us%C5%82udze-zabezpieczenia-windows-811816c0-4dfd-af4a-47e4-c301afe13b26
Tak samo musisz dodac do wyjatkow gre na EA ap - jest w folderze EA games w Program Files o iloe gre przeinstalowałas. Jesli nie, to wciaz jest w folderze Origin Games w Pliki programow (x86)
Jesli sie okaze ze to nie antywirus był przyczyną zajrzyj tutaj i wyprobuj wszystko (VC++ i reszte proponowanych rozwiazań z ostatniego mojego postu).
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Origin-chce-instalacji-EA-App-a-EA-App-nie-chce-sie-zainstalowac/td-p/12348537/jump-to/first-unread-message
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@SimSiaSoR22
Jesli folder The Sims4 jest na Origin to tam znajdziesz nięej wymienione pliki które powinnaś dodać do wyjątków:
Ściezka w Win1o
Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu odszukaj na liscie System a dalej po kliknięciu w to odszukaj Moj komputer > dysk C. - (lub inny - musi być ten gdzie zainstalowałaś Origin) > Pliki programów (x86) >Origin games >The Sims4 > game (szukaj pod literka g - trudno ten folder inaczej znaleźć) > Bin i Bin_LE w kazdym pod-folderze Bin znajduje sie plik Zaczynajacy sie od TS4 i oba te pliki powinnaś dodać do wyjatków.- 2 years ago
Hej mam problem z sims4 , córka grała od roku i było wszystko dobrze a teraz od jakiegoś czasu nie chcą się włączyć, nic nie było zmieniane i komp też ten sam . Co robić? Błagam o pomoc
- 2 years ago
Hej mam problem z sims4 , córka grała od roku i było wszystko dobrze a teraz od jakiegoś czasu nie chcą się włączyć, nic nie było zmieniane i komp też ten sam . Co robić? Błagam o pomoc
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 20 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago