Forum Discussion

karolinkaalol's avatar
8 years ago
Solved

Czy jak odinstaluję The Sims 4 to będę mogła je znowu zainstalować?

Hej! Moja gra nie chodzi płynnie. Nie mam modów, próbowałam w ustawieniach grafiki pogrzebać, ale to nic nie dało. Pomyslałam, żeby odinstalować i zainstalować Simsy ale boję się, że gra i dodatki mi się usuną i nie będę mogła znowu zainstalować gry. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam 🙂

7 Replies

• Hej,

Tak, będziesz mogła zainstalować grę ponownie bez problemu. 🙂

Dodatkowo powiedz mi czy jesteś pewna, że Twój komputer spełnia wymagania sprzętowe gry? Oraz jakie dodatki masz zainstalowane?

• Być może jest to spowodowane zbyt słabą kartą graficzną. Możesz zmienić ustawienia grafiki, np. detale simów itp. na niskie, bądź średnie. Może to coś zmieni 🙂

• Tak, spełnia. Z dodatków mam: Miejskie życie, Psy i koty, Zabawa na podwórku, Małe dzieci, Wampiry, Pokój dzieciaków, Przygoda w dżungli, Fitness. Chodzi o odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry na Originie, nie na komputerze. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 🙂
  • EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Witaj @karolinkaalol

Jak wspomniał @Revan2000s, gry raz dodane do platformy Origin mogą być wielokrotnie reinstalowane, bez obawy o ich utratę (zawsze loguj się do właściwego konta). Przed odinstalowaniem gry i dodatków zawsze warto zrobić kopię zapasową- Instrukcja. Dodatkowo zajrzyj do TEGO wątku, zamieszczono tam wiele pomocnych kroków naprawczych przy problemach z grą The Sims 4. 

Powodzenia 🙂

Answers HQ w Pigułce - Poradnik dla Początkującego

• Gdzie to ustawić mam taki problem ponieważ simsy mi się nie włączają a czasami wyskakuje błąd karty graficznej właśnie próbuje dezinstalacjibi zainstalowania na nowo ale chciałabym też zregulować ustawienia by zapobiec kolejnym problemom 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @XXXMajcia123XXX

Prosze stwórz nowy temat z dokladnym opisem swojego problemu, takim jak czy wywala cie od razu po klikniecie w ikonke. Dodatkowo zrob - (jesli to ozywiście Windows a nie Mac) - DXDiag swojego komputera i podepnij do postu. Karta graficzna jest najbardziej podejrzana ale takie wywalanie moze tez miec inne przyczyny a reinstalacja gry ci nie pomoze jesli wywala cie z gry z powodu problemów z karta albo oprogramowaniem.
    https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956

Ten temat gdzie twoj post zaistnial jest zupelnie o czymś innym. Ten nowy temat zatytuluj Karta graficzna problem - Sims4

Nie jestem pracownikiem EA

• Wszystko będziesz musiała zainstalować, tylko, że to zajmuje mnóstwo czasu i nerwów. Może lepiej poszukać źródła problemów, zamiast wychodzić i wchodzić jeszcze raz?

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,327 PostsLatest Activity: 6 hours ago