Forum Discussion

pszczolka_majaa's avatar
6 years ago
Solved

Czy jeśli odinstaluje simsy stracę rodziny

Mam 5 pokoleń w grze, ale kończy mi się pamięć na macu (i troche psuje) i chciałabym go zresetować. Bardzo chciałabym zatrzymać zapis gry w którym mam tą rodzinę, ale nie wiem czy jak odistaluje sims...
  • kreatora's avatar
    6 years ago

@pszczolka_majaa

Zapisz swoje rodziny do biblioteki i wyslij je do Galerii. Po zainstalowaniu simsów otworz Galerie klinij na swoj nick i znajdziesz sie na swoim profile w Galerii. Tam otworz swoj katalog i z katalogu mozesz je pobrac do biblioteki znowu.
    Jednak jeśli chcesz zachować swoje zapisy gry a nie tylko simów musisz skopiować swój folder Saves z folderu gry w Dokumentach na jakis nośnik Ewentualnie wysłać ten folder Saves skomprensowany rarem lub zipem sama do siebie przez Google na wlasny adres mailowy.. Google bedzie przechowywal te przesyłka przez tydzien na twojej poczcie.
    Folder biezacej gry znajduje sie w Dokumenty > Electronic Arts

Po zainstalowaniu gry najpierw grę uruchom aby stworzyla nowy folder w Dokumentach, Nastepnie usuń z tego folderu nowy folder Saves , a na jego miejsce wklej do folderu gry stary folder Saves ktory przechowałaś.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,329 PostsLatest Activity: 6 hours ago