Forum Discussion

Timoderek's avatar
6 years ago
Solved

Czy za "Sims 4" trzeba płacić abonament ?

Czy za grę "Sims 4" trzeba płacić abonament ? Pytam się ponieważ chciałem kupić grę a obok jest napisane "Zawarta w abonamentach BASIC i PREMIER" Czy tutaj chodzi o to że jeśli mam te abonamenty to mam też grę czy może że będe musiał za nią jeszcze dopłacać ?

• Witaj @Timoderek 

Jeżeli posiadasz któryś z wymienionych abonamentów  BASIC/PREMIER to nie będziesz musiał płacić dodatkowego. Wystarczy, że zainstalujesz grę na swoim komputerze i będziesz mógł grać.

Pamiętaj jednak, że żadna z gier dostępnych w abonamentach nie jest Twoją  własnością, a więc także gra The Sims 4 nią nie będzie.  Abonamenty działają w ramach wypożyczalni gier i trzeba je opłacać co miesiąc.  Dopóki opłacasz wybrany abonament, dopóty w jego ramach masz dostęp do gier. 

Zatem, jeżeli chcesz mieć jakąś grę na własność to będziesz musiał ją kupić poza abonamentem.

Pozdrawiam.

2 Replies

• Witaj @Timoderek 

Jeżeli posiadasz któryś z wymienionych abonamentów  BASIC/PREMIER to nie będziesz musiał płacić dodatkowego. Wystarczy, że zainstalujesz grę na swoim komputerze i będziesz mógł grać.

Pamiętaj jednak, że żadna z gier dostępnych w abonamentach nie jest Twoją  własnością, a więc także gra The Sims 4 nią nie będzie.  Abonamenty działają w ramach wypożyczalni gier i trzeba je opłacać co miesiąc.  Dopóki opłacasz wybrany abonament, dopóty w jego ramach masz dostęp do gier. 

Zatem, jeżeli chcesz mieć jakąś grę na własność to będziesz musiał ją kupić poza abonamentem.

Pozdrawiam.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Timoderek 

Oznaczę wyczerpującą odpowiedź @danuta720 jako rozwiązanie 🙂 

Daj nam znać jeśli pojawią się dodatkowe pytania :eahigh_file:

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,709 Posts