Forum Discussion

PancernyKlamra's avatar
PancernyKlamra
Seasoned Newcomer
4 days ago

Dezaktywowano - Królewskie Dziedzictwo

Cześć, nie mogę zagrać w dodatek "Królewskie Dziedzictwo" - dodatek zakupiony dziś przez EA App, pokazuje się na rynku jako zdezaktywowany, ciasteczka ea app czyszczone kilkukrotnie, napraw z ea app nic nie zmienia, reinstalacja wszystkiego również. 
Platforma : PC

4 Replies

• grzeslaw1987's avatar
    grzeslaw1987
    Newcomer
    7 hours ago

Co zrobić jeśli mam informacje dezaktywowano przy nowych dodatkach które kupiłam przed chwilą i nie pojawiają się w grze 🫤

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 hours ago

Dzięki za update cadydemonia​ 

Dodam jeszcze, że warto sprawdzić czy dodatki sa aktywne w launcherze: 

• Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze. 
  • cadydemonia's avatar
    cadydemonia
    Rising Newcomer
    1 day ago

mam dokładnie ten sam problem, status zamówienia zakończono, rozmawiałam również z konsultantem na czacie który nie był w stanie mi pomóc po czym przestał w ogóle odpisywać. Infolinia nie działa, gdzie zatem szukać pomocy albo chociaż zwrotu środków za grę która nie działa? Wykonałam wszystkie kroki po kilka razy, odinstalowywałam, odświeżałam, naprawiałam, wylogowywałam się - dodatek  widnieje jako zainstalowany a tak jakby nie była przypisany do konta. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,675 Posts