Dine out - Nie pojawia się Szef Sali
Witajcie Kochani.
Na początku dodam, że korzystałam już z tego poradnika i nic nie pomogło - https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863
Mój problem polega na tym, że w moich restauracjach po otworzeniu nie pojawia się Szef Sali. I jak wiadomo, w zasadzie nie ma dalszej gry, co jest dość poważnym minusem.
Z tego co czytałam w necie, jest to częsty problem. Jest mi przykro, bo Dine Out to chyba mój ulubiony dodatek i przez to nie mogę grać.
Błąd pojawił się nagle, (chyba) po zainstalowaniu modów i cc. Więc usuwałam je partiami, aż potem wszystkie i to też na nic. Brałam to pod uwagę przy pobieraniu modów (z raczej sprawdzonych stronek) jednak co ciekawe, Szef Sali przestał się pojawiać w jednej restauracji, a w drugiej wszystko działało. Jakoś po dwóch dniach graniach przestał się pojawiać w tej działającej. Aktualizowałam i naprawiałam wszystkie dodatki. Wywalenie modów również nic nie dało. Pracownicy mają dostęp do wszystkiego, nic im nie blokuje stanowisk itp. tak samo jak nie blokowało wcześniej. Na dodatek nie mam wgranych tych modów Bóg wie ile. Jestem już bezsilna.
Dziękuję za odpowiedź. Pogłówkowałam i problemem okazał się być jakiś mod - jaki, nie mam pojęcia (postanowiłam wgrać je wszystkie od nowa). Zwolniłam starych Szefów Sali i zatrudniłam nowych, czystych niegranych NPC. Upewniłam się też, czy randomowo do wyglądu nie przydzielono im jakichś dodatków. Wszystko działa :D