Forum Discussion
Hej @gregory6ag
Dzięki za opisanie problemu. Faktycznie jeśli gra została aktywowana na innym koncie EA, wspomniane przez Ciebie kroki nie pomogą w rozwiązaniu tego problemu.
Najlepszym sposobem będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio poprzez czat. Poprzez forum nie mamy możliwości wprowadzania zmian na kontach (w tym przenoszenia gier).
@EA_Kuba dziękuje za odpowiedź.
Próbowałem wczoraj czatu ale pomimo wymaganego czasu 2min nic się nie działo, czekałam 30minut. Próbowałem również różne przeglądarki z wyłączonymi dodatkami typu adblock itp.
Dzisiaj po zalogowaniu i wyborze jakiegokolwiek problemu tematu pomocy dostaje poniższy komunikat. Jak widzisz na załączonym również zdjęciu mam już 10 otwartych spraw. Sprawy dublują się po każdej mojej odpowiedzi do EA.
Jak mogę połączyć się poprzez czat?
- 2 years ago
@EA_Kubaw dniu dzisiejszym (rano) za pomocą czatu udało się połączyć oba konta ale dodatek Witaj w pracy nie pokazał się na moim koncie. Według zapewnień osoby z EA dodatek powinien się pojawić. Co mogę jeszcze zrobić?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @gregory6ag
Z informacji które posiadam wynika, że dodatek powinien pojawić się już na Twoim koncie.
Sprawdź proszę czy pojawił się po ponownym zalogowaniu do aplikacji EA app i daj nam znać.
- 2 years ago
@EA_Kubawłaśnie zakończyłem ponowne kontakt poprzez czat. Udało się dodać dodatek do mojego konta. Proszę o zamknięcie wątku.