Forum Discussion

13ruda13's avatar
2 years ago
Solved

Dostęp do gry wyłączony lub usunięty/ Wystąpił błąd z pobieraniem

Od wczoraj mam problem z uruchomieniem the sims 4. Grałam 13.03 wieczorem na następny dzień chciałam zagrać ponownie włączając EA app zobaczyłam że nie mam gry pobranej ( nie odinstalowywałam jej z komputera), zdziwiona chciałam ją pobrać. Wyskoczył błąd "Dostęp do gry wyłączony lub usunięty" po czym zaczęła mi się gra przygotowywać do pobierania i po chwili błąd nr 2, który towarzyszy mi do teraz. :C Tego pierwszego błędu dzisiaj nie miałam. Dziś mam ten "wystąpił błąd pobierania" zrobiłam wszystko co możliwe w instrukcjach z rozwiązaniem problemu i nic nie działa. Dodam, że na komputerze mojego męża wszystko działa jak należy, gra się pobiera i działa. Na moim nie. 

• Napiszę tutaj to samo, może to pomoże też innym xD 
    Spróbujcie zainstalować simsy przez epic games, tam instalacja przenosi sie normalnie do ea app, miałam ten sam problem ale mi pomogła instalacja przez epica.

29 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,327 PostsLatest Activity: 28 minutes ago