Zenabo19381 year agoDot.: The Sims 4 nie można grać czy ktoś może mi pomóc ..mam problem z EA app nie mogę grać w grę sims4 ..ciaglę pojawia się info zła konfiguracja....wyrzuciliśmy grę zainstalowaliśmy ponownie nic z tego ......Show More
Malgi4561 year ago@Zenabo1938 W aplikacji EA wejdź w "zarządzaj" - "pokaż właściwości" - "zaawansowane opcje uruchamiania" wpisz "-dx9". U mnie pomogło.
Recent DiscussionsZmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...Poradnik: Problem lokatorów niepłacących czynszu w The Sims 4 For Rent posiada znany, uporczywy błąd, który często powiązany jest z uszkodzonymi danymi zapisu lub problemami z podstawową mechaniką pakietu. Na razie jednak nie ma oficjalnego rozwiązania tego pr...Martwe klikanie Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie...Mody Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone...W tytule klucz jest nieprawidłowy Powiedz ich że kod taki masz i wyślij im załączniku kod że zdjęciem jaki posiadasOpisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platform...