Forum Discussion

SkyForceYT's avatar
4 years ago

EA Desktop - Gry się nie pobierają

Witam, posiadam Game pass ultimate i gdy chcę pobrać jaką kolwiek grę z ea dekstop to kręci się kółko po kliknięciu pobierz i tak bez końca. Reinstalacja, wyczyszczenie pamięci podręcznej, przełączenie w ustawieniach miejsca pobierania nie pomogły. (( tka jak w obrazku))
Po chwilii na Game passie pokazuje ze się nie pobiera (( tak jak w obrazku)) a kółko nadal się kręci i nie da się nic zrobić poza wyłączeniem przez menadzera zadań aplikajci

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @SkyForceYT

Jesli masz jakikolwiek program antywirusowy pobrany z netu taki jak Avast, AvG. Sophos, Kaspersky lub inny podobny sprawdx czy nie blokuje ci pobierania gry
    Wyłacz go albo odinstaluj.
    Tu jest info jak powinno sie odinstalować Avast
    https://support.avast.com/pl-pl/article/Uninstall-Antivirus/mputer.
    Jeśli masz inny program niż Avast wpisz w Google jego nazwę plus słówko Uninstall,
    Jesli chcesz testowo wylaczyc taki program wpisz w Google jego nazwe i slowko Disable . Nastepnie wyszukaj w pokazanych linkach instrukcje jak to zrobić.
  • Nadal nic, zmienienie tego nic nie dało, uruchomienie za pomocą Admina nie wejdzie poniewaz jak podawałem Posiadam to z pomocą Game Pass'a i tam mi stworzyło konto więc, mogę sie zalogować klikając "Zainstaluj z subskrypcją..." bądź "Zobacz w aplikacji Ea Desktop". Obie opcje odrazu mnie logują. Gdy sie normalnie zalogować podając EA ID , to wysyła mi na mail'a niby. Na mailu z konta Xbox nic nie ma więc nie posiadam przypisanego maila ani hasła do tego konta więc nie mam się jak zalogować. Logowanie na stronie za pomocą XBOX LIVE tez mi nie działa. Daje komunikat ze moje konto nie moze być zalogowane czy coś w tym stylu
  • EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    4 years ago

Hej @SkyForceYT

Jeżeli możesz, to podaj dokładne brzmienie tego komunikatu lub zrób jego zrzut ekranu i zamieść w tym wątku?   

• Proszę bardzo tak cały czas

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    4 years ago

Dzięki serdeczne @SkyForceYT , 

Ponieważ na forach Answers HQ nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy komunikat związany jest z Twoim kontem EA, czy może odnosi się do konta Microsoft, zalecam Ci kontakt z Centrum Pomocy EA. Konsultant bądź konsultantka mogą sprawdzić, czy ewentualne restrykcje na Twoim koncie mogą powodować występowanie błędów przy próbie logowania. 

Miej na uwadze, że nie będziemy w stanie sprawdzić konta Xbox Live, ponieważ dane na jego temat możesz uzyskać podczas kontaktu z Microsoft.  

Mam nadzieję, że szybko uda Ci się rozwiązać Twój problem. 🤞 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,743 Posts