Forum Discussion

ToJankosSmurf's avatar
5 years ago

Ea Play, problem z pobieraniem.

EA Play.

Witam.
Mam problem z EA Play oraz próba pobrania The Sims 4.
Posiadam wykupionego ultimatea.
Krótka piłka: klikam pobierz i nic się nie dzieje.
Odpalanie aplikacji przez administratora  nie pomaga.

Z góry dzieki za pomoc, 

Pozdrawiam

29 Replies

• po kliknięciu pobierz pojawia się kółko ale po chwili znika i nic się nie dzieje proszę o pomoc

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Hej @tecky1337,

Przeniosłem Twoje zapytanie do tego wątku, gdzie inni użytkownicy informują nas o podobnym do Twojego problemie.

Na tę chwilę zbierane są informacje odnośnie użytkowników, którzy napotykają na problem instalacji. Skorzystaj ze wskazówek zawartych we wcześniejszych wpisach. Jeżeli w międzyczasie znajdziesz rozwiązanie, podziel się nim z naszą społecznością. 🙌

• solan0's avatar
    solan0
    5 years ago
    @tecky1337 Czyli nadal to samo co u mnie. Daj znać proszę jeżeli uda Ci się jakoś pobrać grę. Z góry bardzo dziękuję.
  • solan0's avatar
    solan0
    5 years ago
    @EA_Cekiel Nie wiem czy to coś wniesie do tematu ale zainstalowałem klienta Origin i pobrałem wersję próbną The Sims 4 48h. Wszystko działa. Niestety pełna wersja dostępna w XGP Ultimate a co za tym idzie EA Play nadal uruchamia tylko EA Desktop i nadal nie reaguje na przycisk "pobierz".
  • EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    5 years ago

Hej @solan0,

Ponieważ na tym etapie każda informacja może się okazać przydatna. Dziękuje Ci serdecznie za sprawdzenie i informacje na ten temat. 

• Dzień Dobry
    Nie mogę pobrać gry Sims 4, po zainicjowaniu instalacji nic się nie dzieje, problem występuje tylko z tą grą. Korzystam z EA PLAY poprzez GAME PASS

• solan0's avatar
    solan0
    5 years ago

Ostatecznie się poddałem i kupilem Sims 4 pełna wersję na Originie. Nic nie dało się już zrobić a dziecko czekło 2 tygodnie ... Niestety nie polecam nikomu abonamentów. O ile sam Game Pass jest jeszcze ok ( działa ) o tyle EA Play to pomyłka. Pozdrawiam graczy.

• @bania1x Niestety problem istnieje od dawna i aktualnie nie ma działającego rozwiązania. Ja pomimo aktywnego XGP Ultimate musiałem kupić SIMS 4 na Originie.
  • EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    5 years ago

Jeżeli w dalszym ciągu macie problemy z zainstalowaniem gry The Sims 4 na EA Desktop w ramach abonamentu EA Play i jeżeli kiedykolwiek uruchamialiście wersję testową gry. Skontaktujcie się z Centrum Pomocy EA.

Podczas rozmowy poproście konsultanta/konsultantkę o usunięcie wersji testowej The Sims 4 z Waszego konta. 

Po usunięciu tej wersji gry zalogujcie się do EA Desktop i spróbujcie pobrać wersje gry dostępną w abonamencie na nowo. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago
7,547 Posts