Forum Discussion

Tarizzle78's avatar
Tarizzle78
Rising Newcomer
22 days ago
Solved

Brak możliwości gry po zakończeniu abonamentu EA Play

Witam

Jakiś czas temu zakończyłem abonament EA Play (miałem go przez usługę Game Pass Xbox). Podczas tego abonamentu zakupiłem wiele dodatków do Sims 4. Od kiedy abonament wygasł nie mogę nawet uruchomić gry w EA app (ikona gry jest szara), pomimo że rzekomo podstawka jest darmowa. Próbowałem zainstalować darmową wersje na STEAM i uruchomić stamtąd, ale dostaje błąd z EA App, że wersja jest niekompatybilna. 

W EA app nie mam nawet możliwości wyboru odinstalowania gry.... 

Co mam zrobić aby móc zagrać w grę i korzystać z dodatków które kupiłem podczas trwania abonamentu EA Play?

Dziękuję.  

• Hej Tarizzle78​ 

Na start wyloguj się całkowicie z EA app, zamknij aplikację i uruchom ją ponownie jako administrator, potem zaloguj się ponownie.
    W EA app wejdź w Pomoc > Odzyskiwanie aplikacji i wykonaj czyszczenie pamięci podręcznej, po czym zrestartuj komputer.
    Upewnij się, że logujesz się dokładnie na to samo konto EA, na którym były kupowane dodatki i był aktywny EA Play.
    Jeśli masz zainstalowaną wersję ze Steam, odinstaluj ją całkowicie i instaluj The Sims 4 tylko z jednego miejsca, czyli EA app.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej Tarizzle78​ 

Na start wyloguj się całkowicie z EA app, zamknij aplikację i uruchom ją ponownie jako administrator, potem zaloguj się ponownie.
    W EA app wejdź w Pomoc > Odzyskiwanie aplikacji i wykonaj czyszczenie pamięci podręcznej, po czym zrestartuj komputer.
    Upewnij się, że logujesz się dokładnie na to samo konto EA, na którym były kupowane dodatki i był aktywny EA Play.
    Jeśli masz zainstalowaną wersję ze Steam, odinstaluj ją całkowicie i instaluj The Sims 4 tylko z jednego miejsca, czyli EA app.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago
7,569 Posts