Forum Discussion
Czy to na pewno to jest na Macbooka? Nie mogę znaleźć tych plików.
@simpson8012
Jesli nie umiesz znaleść tych plikow, to widać ze nie uzywasz modow ani CC bo folder mods jest w tym samym folderze co i te pliki. Jesli nie masz modów sprobuj zresetowac folder gry
Idź do folderu The Sims 4
Sciezka do tego folderu na Macku
Otwórz Findera, klikając jego ikonę w Docku.
W Finderze otwórz folder Dokumenty. Otwórz folder Electronic Arts.
1. Przenieś / wysuń myszką caly folder gry TS4 z Dokumenty /folder Electronics Arts na pulpit komputera.
2. Nastepnie napraw gre na Origin
Origin/Moja biblioteka gier -prawym myszy na okladke TS4 - opcja Napraw
3, Wlacz gre i utworzy sie nowy folder The Sims 4 w Dokumentach.
Wejdz do CAS i sprawdź czy nadal masz ten bład
Jesli błąd zniknąl
4. Zacznij nowa gre byle jakim simem , zapisz grę i wyjdz z gry
5. Usuń z nowo postałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące foldery: Saves i Tray.
6. Następnie skopiuj swój stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.
Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jesli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
7. Włącz grę i sprawdź czy bład zniknął, gdy masz w grze swoje stare sejfy.
Na koniec usun z pulpitu stary folder Te Sims4
- 5 years ago@kreatora Mam ten sam problem, zrobiłam według twoich rad ale to nic nie daje. Gra cały czas zacina się przy tworzeniu sima, gdy w trakcie rozgrywki chce zmienić strój również się zacina. Pozostałe opcje budowania i rozgrywka jest okej. Co robić ?
- kreatora5 years agoHero (Retired)
Jeśli wasze komputery to nowy Mac z koncowka M1 w nazwie to aby usunac ten blad nalezy wejsc w opcje gry - grafika iwlaczyc tam synchronizacje pionowa
- 4 years ago
Pomogło, jeszcze dobrze jest w grafikach wyłączyć retina display bo to tez pomaga
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 days ago