Forum Discussion

cytrynkaaa9's avatar
cytrynkaaa9
Rising Novice
6 months ago

Event

Hejka, mam problem z nowym Eventem,mianowicie gdy dochodzę to zadania aby pojechać do Parku Magnolii,wyruszam w podróż i tyle,ekran  ładowania i nic 🤷🏻‍♀️ próbowałam załadować również tą parcelę poprzez 'zarządzanie światem' i też się nie da. Każda inna parcela się ładuje,więc myślę że jest to bezpośrednio związane z Eventem. Pozatym jak wychodzę z gry i wchodzę to muszę od nowa zaczynać robić te zadania...mimo że zawsze zapisuje przed podróżą do Parku Magnolii. 

Pozdrawiam 

Kamila 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej cytrynkaaa9

Sprawdź czy któryś Sim z Twoich innych zapisów/ rodzin , może wykonać to zadanie.

Daj znać jak Ci poszło a ja ślę pozdrowienia prosto z Parku Magnolii.

• @cytrynkaaa9 nie masz w grze przypadkiem jakiś modów?

Do poprzedniego wpisu dodam, że na miejscu Parku Magnolia dawno temu wybudowałam mieszkalny dom, więc po parku ani śladu. ;) Mimo to  stwierdziłam, że nie zaszkodzi wykonać to polecenie jadąc w miejsce dawnego parku i o dziwo, na miejscu pojawił się Emit i przekazałam mu wszelkie informacje.

Myślę więc, że masz w grze jakieś zepsute mody i to one powodują ten błąd. jeżeli tak jest, to zapoznaj się, proszę z poradnikiem i wykonaj jego zalecenia: https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863

• cytrynkaaa9's avatar
    cytrynkaaa9
    Rising Novice
    6 months ago

Hej! Więc problem rozwiązałam jedynie poprzez nowy zapis,rozmawiałam z EA tak mi poradzili,bo nic innego nie pomogło,ani inna rodzina,ani inni Simowie,naprawa gry ,odinstalowanie gry. Zrobiłam to tak że zapisałam rodzinę w galerii i dom ,nowy zapis i wprowadziłam ich na nowo z tym że niestety stracili wszystkie swoje związki :( no ale trudno. 

Pozatym może się orientujecie dlaczego za każdym razem po naprawie gry,gra się w sumie psuje bo zmienia się język na angielski? 😅

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź! 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 6 hours ago